Op alle afgebeelde foto’s, tekeningen en inhoudelijke teksten is het copyright van toepassing - Copyright 2020 © its-DSign.nl / verkeersschoolplein.nl

Werkwijze

Resultaat

Ontwerp

Elke school is uniek

Verf en materialen

Een leerzaam plein!

www.verkeersschoolplein.nl

www.verkeersschoolplein.nl

is aangesloten bij:

Verkeerseducatie en Gedragsbeïnvloeding  Zuidoost-Drenthe

ontwerp
werkwijze
resultaat

Van ontwerp tot resultaat

Wij maken eerst met een Drone een luchtopname om de huidige situatie in kaart te brengen, waarna we een digitaal ontwerp maken voor de nieuwe uitstraling. Kindvriendelijk en veel kleurgebruik!

 

Een autoweg, speelvlakken, volleyball/tennis/bad-minton veld, voetbalveld, boomstammen speelplaats voor de kleintjes, nieuwe rand en een nieuw net voor de zandbak, struiken en stoep tegels kunnen worden verplaatst. Alles is mogelijk! De voorbereiding zal bestaan uit het schoon krabben van alle voegen tussen te tegels, waar de verf op komt. m.b.v. een hogedruk-spuit wordt - naar gelang de aanslag op de tegels - het plein schoongespoten. Al het zand en mos wordt weg geveegd of geblazen.

 

Doordat de verf een dekkende laag op de tegels achter laat en deze worden afgesloten om water door te laten, wordt nadat de verf is aangebracht, wit zand over de nog natte verf gestrooid.

Hierdoor ontstaat er een anti-slip op de beton tegels. Veiligheid voorop! Door gebruik van professionele betonverf wordt het erg mooi en zal een schoolplein voor jaren een uitdagende verschijning zijn voor alle spelende kinderen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door kosten te besparen kunt u ons natuurlijk helpen met de voorbereiding; Het wegkrabben van de voegen en het met een hogedruk spuit schoon-spuiten van het plein behoort tot de mogelijkheden.

 

Wij zijn landelijk actief en komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen!

 

 

 

CB de Brug