Op alle afgebeelde foto’s, tekeningen en inhoudelijke teksten is het copyright van toepassing - Copyright 2020 © its-DSign.nl / verkeersschoolplein.nl

Werkwijze

Resultaat

Ontwerp

Elke school is uniek

Verf en materialen

Een leerzaam plein!

www.verkeersschoolplein.nl

www.verkeersschoolplein.nl

is aangesloten bij:

Verkeerseducatie en Gedragsbeïnvloeding  Zuidoost-Drenthe

ontwerp
werkwijze
resultaat

Wij vinden dat elk kind, elk speelplein en elke school uniek is en daarom ontwerpen wij (geheel gratis) een passend speel- en verkeersplein voor uw school, wat past binnen uw budget en aansluit op uw wensen!

 

Elk ontwerp is uniek! In de ontwerpen zullen altijd de straten in een kleur worden geschilderd, met belijningen rondom in wit. Fietspaden, zeebrapaden, haaien-tand en stop-strepen, voorrangs belijning etc. wordt aangebracht.

 

Straten kunnen een mooie felle kleur blauw worden, maar u kunt ook kiezen uit een andere felle RAL-kleur. Wat u wilt! Niets staat van te voren vast en u hoeft niet uit een vooraf gemaakt ontwerp te kiezen!

 

Wij zullen u een ontwerp voorbeeld sturen na een kennismaking op uw school, waarbij foto’s worden gemaakt van het plein waar het speel- en verkeers-plein op komt.

Ontwerpen van een verkeers-schoolplein

Door middel van digitale technieken wordt het speel- en verkeersplein, als het ontwerp, digitaal bewerkt in de foto’s, zodat u precies kunt zien hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Tot dat er geschilderd is, kunt u dingen nog wijzigen of aanpassen, in overleg met ons. Ook kunnen er nog extra beschilderingen als een hinkel-plaats, Twister, gekleurde tegels of een kunstwerk op een muur worden toegevoegd.

Extra schilderingen

Logo’s

Desgewenst nemen wij het logo van de school op in onze ontwerpen.

Diverse soorten spelen kunnen natuurlijk ook op uw plein aangebracht worden

Met behulp van een kunstenaar kunnen we een saaie muur voorzien van een kunstwerk.

Muurschilderingen

Spellen

20190607_131023.jpg
20190717_201335.jpg
20190606_211356.jpg
Art Impression